ART. 505 SKAI EXPO

Sfondi në tapiceri, në majë të çelikut.

2G Company

ART. 506 NATURAL EXPO

2G Company

ART. 8603 REALITY EXPO

2G Company

ART. 9895 EXPO CURVE

Struktura dhe raftet të petëzuara me shkëlqim të bardhë, anët në laminat plastik, ngjyra, zgjedhja juaj.

2G Company

ART. 8725/16

2G Company

ART. 6305 COLOUR SERVICE

Kreu dhe korniza në plastikë të bardhë apo të zezë, të laminuar, dyer në plastikë të laminuar

2G Company

ART. 9355 BEAUTY

2G Company

ART. 9376 IRON

2G Company