ART. 6000 MOON RECEPTION

Kornizë në dru të llakuar, ballor , ndriçim brenda.

2G Company

ART. 6190 NATURAL DESK

Baza në beton, struktura në petëzimin palstik, mbështetja anësore në hekurin recastik të trajtuar me bojë ekologjike, ndriçim LED i përfshirë.

2G Company

ART. 6756 CORNER DESK

Struktura në laminat plastik, ndriçim i brendshëm

2G Company

ART. 6758 LUZ

Struktura e petëzuar, para e mbuluar në skai me ndriçim

2G Company

ART. 6825 IRON

Kornizë në ngjyrë të zezë para-laminuar, frontale në rrjetë tubolare dhe metalike e mbrojtur me bojë transparente

2G Company

ART. 8426 AMELIE

Struktura dhe tastiera në melaminë në ngjyrat e treguara, ndriçimi i brendshëm

2G Company

ART. 8414 LUMINOL

Korniza e laminuar paraprakisht në 5 ngjyra: rovere-wengè-bardhë-e zezë-argjend gri, ndriçim i përfshirë.

2G Company