Trajtime Trupi 2G është një trajtim kozmetik i bukurisë për thonjtë dhe duart e kryera në shtëpi ose në një sallon thonjsh. Një manikyr konsiston në paraqitjen dhe formësimin e skajit të lirë, shtytjen dhe prerjen (me një shtresë e sipërme të kutikulave ) çdo ind jo të gjallë (por të kufizuar në kutikun dhe varëset), trajtimet me lëngje të ndryshme, masazh të dorës dhe aplikimin e Manikyr. Kur e njëjta gjë aplikohet në thonjtë e këmbëve dhe këmbët, trajtimi quhet pedikyr.

[table id=1 /]

Galeria