Categories:

Berberë

Një berber është një person, profesioni i të cilit ka të bëjë kryesisht me prerjen, veshjen, dhëndrin, stilin dhe rruajtjen e flokëve të burrave dhe djemve.

More Info

Masazhe

Masazhi është manipulimi i indeve të buta në trup. Teknikat e masazhit zakonisht aplikohen me duar, gishta, bërryla, gjunjë, parakrah, këmbë ose me një pajisje. Qëllimi i masazhit është përgjithësisht për trajtimin e stresit të trupit ose dhimbjes.

More Info

produkte flokesh 2g

Produkte Flokesh 2G

Produkte të ndryshme për flokë të të gjitha llojeve. Produkte të testuara dermatoligjikisht dhe të cerfifikuara në Europë.

More Info