Categories:

Kozmetikë

Rreth 140000 produkte të të gjitha kategorive dhe brendeve botërore në një vend. Blej online dhe prano porosinë në shtëpi.

More Info

Parukiere

Ofrojmë produkte për parukieret. Produkte me porosi dhe furnizim me shumicë për të gjitha parukieret në vend. Cmime dhe cilësi e lartë për cdo produkt.

More Info

Masazhe

Masazhi është manipulimi i indeve të buta në trup. Teknikat e masazhit zakonisht aplikohen me duar, gishta, bërryla, gjunjë, parakrah, këmbë ose me një pajisje. Qëllimi i masazhit është përgjithësisht për trajtimin e stresit të trupit ose dhimbjes.

More Info

Trajtime Trupi 2G

Trajtime Trupi 2G

Eshtë një trajtim kozmetik i bukurisë për thonjtë e thonjve dhe duart e kryera në shtëpi ose në një sallon thonjsh.

More Info

produkte flokesh 2g

Produkte Flokesh 2G

Produkte të ndryshme për flokë të të gjitha llojeve. Produkte të testuara dermatoligjikisht dhe të cerfifikuara në Europë.

More Info