PASSION GLASS LIGHT

Pasqyrë me ulina të zbukuruara, të përfshira në ndriçim, majë në xham të tejdukshëm, këmbë në metalin e kromuar.

2G Company

ART. 4021 SOPHIA ONE

Kornizë dhe këmbë në dru të llakuar, qoshe në ngjyrën argjendi të drurit të aglomeratit

2G Company

ART. 4030 MARILYN ISLAND

Struktura dhe këmbët në dru të llakuar, mbështetëset e pasqyrës në dru të praruar ose të llakuar sipas kërkesës.

2G Company

ART. 4035 BLACK STONE

Pasqyrë me kornizë në perde prej porcelani, të lartë në alumini, këmbë në metal të kromuar.

2G Company

ART. 4105 CLEOPATRA

Njësi me stil të dyfishtë në këmbë, ndriçim të përfshirë, skicë në pleksiglas me dekorim, bazë në çelik shkëlqimi, tub në çelik të kromuar, të përfshirë në këmbë

2G Company

ART. 4106 ALLURE

Kornizë në gri hekuri e lyer, shërbim në plastikë e laminuar me top të mbyllur.Panel plastik me efekt mermeri të laminuar

2G Company

ART. 4150 XILEMA WALL

Kornizë në plastike të laminuar, kënde dhe këmbë në çelik.

2G Company

ART. 4165 KOMODO

Tabela 4 vende, struktura en e petëzuar plastike, mbështetësja në çelik.

2G Company

ART. 5180 POLARIS

Kornizë në plastike e laminuar, pushim këmbësh në çelik

2G Company

ART. 8245 IKON

2G Company

ART. 9321 NATURAL LIGHT

Struktura në plastike e laminuar, bazën çimento, llamba dekorative të përfshira

2G Company

ART. 5050 FIGARO

Vendi i travail 2 vende, struktura në të gjitha llojet e ngjyrave, vitrinat derriere miroir, evier dhe eklairage nuk i përgjigjen.

2G Company

ART. 5052 RETRO’ 2.0

2G Company

ART. 8272 GOYA

2G Company