Sistemet e Larjes

ART. 3020 JAGO

Laresit per floke te ndryshem me kornizë te pajisur dhe e mbuluar me SKAI, me mbajtëse SHAMPOO në pjesën e pasme.

 

ART. 3020 JAGO Relax

Kornizë e pajisur dhe e mbuluar me SKAI, TILTING BASIN, mbajtës SHAMPOO në pjesën e pastme, duke përshtatur mbajtëset e këmbëve.

ART. 3030 JAGO massage

Kornizë e pajisur dhe e mbuluar me SKAI, TILTING BASIN, mbajtës SHAMPOO në pjesën e pstme, duke përshtatur mbajtjen e këmbëve.MASAZH INVIGORATUES NGA FLUSKAT E AJRIT.

ART. 3035 ALLURE

Lavaman me pjerrësi, nën material poliuretani lavaman, tapiceri në qepje vertikale skai nga brenda, dekorime anësore në petëzuar me efekt mermeri me mbështetje metalike

ART. 3130 NAPOLEONE

Lani divanin njësi, kolonat në material poliuretani me ngjyra të bardha, pellgu pjerrësie, pajisje në çelik me pellgun e qeramikës së bardhë, tapiceri në qiell.

ART. 3197 KUBIK FLAT

Vaskë Kubik Flat është një produkt i përsosur i estetikës minimale. Linjat e thjeshta kub kompozojnë vendin dhe krahët mbresëlënës. Seti përfundimtar kompletohet nga porcelani ergonomik i cili studiohet në detajet më të vogla, për të dhënë një banjë relaksuese për klientin tuaj dhe rehati në punën tuaj. Sigurisht që ju keni mundësinë e zgjedhjes së një ngjyre prej lëkure për t’i dhënë sallonit tuaj të flokëve stilin që dëshironi.

laresit per floke te ndryshem

ART. 3199 KUBIK RELAX FLAT

Kornizë e veshur dhe e mbuluar me skai, pjerrësi pellgu të bardhë, rregullimi i pushimit të këmbëve me elektronikë, tapiceri në skai.

ART. 3199 KUBIK RELAX FLAT

ART. 3803 NEXT AIR MASSAGE

ART. 3850 GALAXY RELAX

Larja e divanit, struktura në lisin me ngjyra të drurit, pellgu me pjerrësi, lavaman inoksi midis 2 baseneve, rregullimi i ulëses me elektronik deri në pozitinin relaksues, tapiceri në skai.

ART. 8065/16 EDDIE RELAX

ART. 9003 POD AIR MASSAGE

ART. 9640 S - MAXI

Vaskë Supersonik S-Maxi është produkti më ambicioz dhe i plotë në linjën e kompanisë italiane Vezzosi. Designedshtë krijuar në mënyrë unike për të bërë përshtypje vizuale dhe përfshin të gjitha teknologjitë moderne që e bëjnë Supersonik S-Maxi një shtesë të mahnitshme në sallonin tuaj. Madeshtë bërë nga tekstil me fije qelqi të bardhë me linja harmonike të qetë. Ka një ekran 15 ‘inç për të luajtur imazhe dhe video, stacion docking ipod & iphone, lidhje usb, vend të mbështetur me këmbë elektrike, dhe masazh të plotë limfatik dhe gjallërues. Kombinuar me porcelan ergonomik, garanton një përvojë të vërtetë relaksimi për klientin tuaj dhe një investim për ju, në përmirësimin e shërbimeve tuaja! Duke siguruar funksionimin shtesë në punën tuaj, ai gjithashtu ka lojëra elektronike shampo.