2G importon apo dhe krijon pajisjet?

2G është kompani eksluzive qe importon në tregun shqiptar produktet më të mira italiane.

Pasi të bëhem bashkëpunëtor me ju a kam benefite të tjera perveç çmimit?

Patjeter, duke u bërë bashkëpunëtori ynë ju përfitoni oferta të vazhdueshme mbi të gjitha produktet dhe shërbimet tona.

Si mund të kontaktoj me ju?

Ju mund të na vizitoni ne zyrat tona në Durrës, pranë stacionit të trenit tek Karburant Kastrati. Por edhe duke na derguar nje email ne info@2gcompany.al

Çfarë produktesh tregtoni?

Produkte kozmetike, produkte per trupin dhe floket. Pajisje per sallonet e bukurise dhe berberanet se bashku me te gjitha produktet shoqeruese te ketyre pajisjeve.

A mund te marr mallra me shumice tek ju?

Normalisht qe po, ju mund te blini mallra me shumice tek ne duke u bere pjese e listes se bashkepunetore. Te gjithe keta te fundit marrin nje cmim me te lire se klientet e thjeshte.

Produket qe ju tregtoni a kane garanci?

Patjeter, te gjitha produktet tona importohen nga Italia dhe jane te gjitha te licensuara.