Produkte, shërbime dhe arredime për parukeri dhe qendra estetike.

2G

Sherbime dhe Arredime

Per parukeri dhe qendra estetike

Akademi kurse formimi profesional

Laresit e flokeve

Per perdorim dhe qellime akademike.

Pasqyrat

Per perdorim dhe qellime akademike.

Mbajtesja e aksesoreve & produkteve

Per perdorim dhe qellime akademike.