SUNPLEX

Pluhur për zbardhim të fortë me një fuqi të lartë ndriçuese. Ajo i jep mbrojtje maksimale flokëve falë veprimit të derivateve të farave të guzarit. Formula e re lejon mbajtjen e flokëve të paprekur në strukturë, të butë në prekje, dhe në kushte për të rritur ndriçimin me një aplikim të mëtejshëm.

 • Pluhur jo i paqëndrueshëm
 • Ndriçon deri në 8/9 tone
 • Formula universale e përshtatshme për të gjitha llojet e ndricimeve
 • Eshtë e mundur që të pigmentohen flokët menjëherë pasi të keni perdorur zbardhuesin në fund të perdorimit

2G Color Care

Oxicream BYMARINA

Është një zbardhues i butë krem me vajra minerale që lejojnë ngjyrosjen të depërtojë në flokë.

 • Flokë të lagur në mënyrë perfekte
 • Respektimi i pH-së gjatë procesit teknik
 • Futja e përshtatshme e atomeve të oksigjenit

1000 ml ℮ – 33,8 fl.oz

10 vëll.

20 vëll.

30 vëll.

40 vëll.

2G Color Care

SETAKOLOR

Është një sistem i ngjyrosjes me bazë vaji me teknologji të lartë, që përmban Sericin, i cili lidhet fort me keratinën e flokëve, duke formuar një lm mbrojtës dhe kryen një veprim ristrukturimi.

 • Amoniak, PPD dhe pa resorcinol
 • Formula molekulare
 • Mbulimi 100% i flokëve gri
 • Shkëlqim maksimal
 • Ngjyra ekstra të thella
 • Përfundimisht pa tangle
 • 25 hije, të përshtatshme për t’u përzier me njëra-tjetrën
 • Përzierje 1: 1 (1: 2 me super ndriçues)

2G Color Care

Kremi për ngjyrën e flokëve BYMARINA është një zbardhues amoniak që përmban ekstrakte për flokët, i cili, falë pranisë së Shea Butter dhe Jojoba Oil na lejon të marrim një rezultat të shkëlqyeshëm dhe të padëgjuar.

Mbulimi 100% i flokëve gri
Ngjyra e saktë
Ngjyra e qëndrueshme
Kujdes për strukturën e flokëve
Shkëlqimi i flokëve
Përzierje 1: 1.5 (1: 2 me super ndriçues)