Dyll flokësh Fibër Matt

Dylli me efekt afatgjatë të matit përmban ekstrakte çaji.

 • Krijon stilin e kërkuar
 • Nuk i than flokët

75 ml ℮ – 2,54 fl.oz

Switch On

Mousse e gjelbër

Mouss me forcë të mesme – 100% organike. Përveç proteinave të baobab dhe orizit, shkuma jeshile përmban përbërës natyralë, të gjitha këto të marra nga misri.

 • I bën flokët të fortë dhe të butë, me vëllim dhe ushqim shtesë
 • Nuk përmban gaz
 • Nuk pikon dhe është e lehtë për dozim dhe shpërndarje mbi flokë pa u ngjitur
 • Mbron flokët nga burimet e nxehtësisë

200 ml ℮ – 6,76 fl.oz

Switch On

produkte flokesh 2g

Llak flokësh
Llak i fortë i flokëve me proteinë mëndafshi dhe filtër UV për të gjitha llojet e flokëve.

 • Siguron një nishan të përsosur të krehur.
 • Mbron flokët nga agjentët e jashtëm, i jep shkëlqim flokëve dhe rrit efektin e produkteve të tjera të derdhur.
 • Lehtë për tu shpëlarë, ajo lagështon flokët dhe ruan elasticitetin e saj natyral.

75 ml ℮ – 2,54 fl.oz

250 ml ℮ – 8,45 fl.oz

500 ml ℮ – 16,91 fl.oz

Switch On

Llak pa gaz

Llak i fortë për flokët Pa gaz me panthenol dhe UV lter për të gjitha llojet e flokëve.

 • Mbron flokët nga agjentët e jashtëm, duke i dhënë asaj shkëlqim
 • Forcon efektet e produkteve të tjera të derdhura
 • Lehtë për tu shpëlarë, ajo i lagështon flokët dhe ruan elasticitetin e saj natyral

250 ml ℮ – 8,45 fl.oz

400 ml ℮ – 13,52 fl.oz

Switch On

Dylli i flokëve Water

Dyll natyral me bazën e ujit pa vendosur rrëshirë dhe me ekstrakte çaji.

 • Shton Shkëlqim etj
 • I bën flokët shumë të ndritshëm pa i peshuar poshtë
 • Nuk i than flokët

100 ml ℮ – 3,38 fl.oz